måndag 29 september 2008

Mer Halloween

Har ritat och klippt ut huset på frihand. Hade tänkt mig något helt annat från början, men är nöjd med resultatet.

Om det är någon som undrar är det inte hos mig som festen är. Kanske hos dig?
:o) Mia

fredag 26 september 2008

Ny inspiration

Vem vågar gå in? i Lenas hus.

Vart tog godiset vägen? Även denna är snickrad av Lena.

Här luktar det QuicKutz! Mia har förståss använt sitt favorit märke.

Detaljer från Making Memories.



Dessa fina alster finns givetvis i butiken att beskåda. Tack tjejer!

Pia


tisdag 23 september 2008

QuicKutz!

Hej alla QK vänner!

I dag hittar Du alla nya dies hos mig. Jag är en av få som fått förtur på oktober releasen. De ska under dagen komma ut på QK egna hemsida men eftersom de ligger ca 8 timmar efter så dröjer det väl, men hos mig hittar Du dom redan idag. Jättefina höst och juldies.

Välkommen!
Pia

söndag 21 september 2008

Ett BRINNANDE intresse!!!

Här sitter ett glatt gäng och pysslar....
i stark röklukt från huset bredvid som.........
står i lågor!!!!!!

Linda fyller på brandmännens vattenflaskor.........

Jo då, detta glada gäng fortsatte med sitt skapande fast grannhuset stod i lågor. Fullt pådrag av massor med utryckningsfordon och stark rökdoft i butiken......men men. Detta kan man kalla ett brinnande intresse!

Ha det så bra och tack för en trevlig kväll! Pia

torsdag 18 september 2008

Kära besökare och kunder!

Det har varit ett par tuffa veckor nu och jag kan tänka mig att det blir ett par till. Utförsäljningen av pärlorna mm har tagit all min tid och därför har bloggen och hemsidan kommit lite efter. Detta är ju givetvis trist och jag hoppas Ni har överseende med detta.

Mycke nytt har kommit in i butiken ändå, julpapper, julstämplar från INKIDO och en massa annat, ProMarker pennorna väntas in i början på nästa vecka och Magnolia stämplarna ska väl också synas här snart. Så det står inte stilla i butiken i Malmö utan här rullar det på för fullt.

Fredag och lördag är jag i Helsingborg på inspirations seminarie och min kära syster Jeanette kommer att vara på plats i butiken dessa dagar för att Ni som kunder inte ska mötas av en stängd butik.

Ha en riktigt skön helg!
Pia

tisdag 16 september 2008

UTFÖRSÄLJNING!!!

Från och med idag den 16/9 är det 50% rabatt på hela smyckesbiten. Alltså allt som har med smyckestillverkning att göra. Här kan Ni inte använda era rabatthäften.
Välkommen att fynda!

Pia

torsdag 11 september 2008

Nybörjarkurs i Scrapbooking!

Den 24/9 har vi första nybörjarkursen i scrapbooking. Mia Camper DT kommer att hålla i den. Läs om detta på hemsidan under "Evenemang".

Rösta gärna på Scrappa Daj tävlingens layouter nedan. Många röster har redan kommit in och vi röstar månaden ut.

Ha det så bra!
Pia

tisdag 9 september 2008

Scrappa Daj!

nr 1 nr 2 nr 3 nr 4 nr 5 nr 6 nr 7 Hej på er!

I torsdags testade vi vår nya tävling "Scrappa Daj" och jag hade riktigt roligt. Det hoppas jeg de medverkande också hade. 7 st satt och scrappade på varandras lo´s och det blev en härlig blandning på layouterna. Röstningen är igång i butiken och vem som helst får gärna rösta fram en vinnare, maila gärna och tyck till. Vinnaren får ett presentkort till ett värde av 500:- hos JP Hobby. Layouterna har nummer 1-7 där den översta är nummer 1. Maila er röst till jp.hobby@yahoo.se
MVH Pia

onsdag 3 september 2008

Mia och Maggan!



Här kommer två nya Lo´s från Mia, gjorda av Basic Grey´s nya serie Ambrosia. Härliga men man kan få lite höjdskräck av att titta på den ena. ;)

Eftersom jag slutar med pärlor i butiken vill jag ändå länka till Maggans superfina smycken hon gör och de fina foton hon tar på dem. Hon har ett eget web-album där Ni kan gå in och se de fina kreationerna http://magganshew.jalbum.net/Smyckeinspiration
Länken kommer även att ligga under "Bra länkar". Tack Maggan för du designade till mig!

Glöm nu inte att titta in på lördag då det kommer att vara superpriser på allt från Quic Kutz.
Ha en skön fortsatt vecka!

Pia

tisdag 2 september 2008

UTFÖRSÄLJNING!!!

Till alla pärlintresserade. Tyvärr måste jag sälja ut hela pärlavdelningen. Scrapbooking är det som går bäst och den delen tar sin plats. Jag kommer att börja med
25% hela vecka 36.
Vecka 37 ger jag 40% rabatt.
Vecka 38 är det 50% som gäller tills lagret är slut.
Så, gillar Du pärlor och smyckes detaljer kom in och fynda.

MVH Pia

måndag 1 september 2008

FORMEX

Hej på er!

Oj, vilken helg det var på Formex mässan. Så mycket nytt som dom visade. Tyvärr kan man ju inte ta in allt även om man skulle vilja. Min sambo Rickard fick följa med för att hålla mig inom vissa gränser när jag beställde MEN, han var den som tyckte att "klart du ska ha den också". Ja ja, nu är där i alla fall massor med nytt på väg och det börjar väl levereras redan denna veckan. Vissa levereras inte förrän om 3-4 veckor.....den som väntar på något gott...........
Hoppas det finns något som passar.

Mailutskick till alla i mail-listan dimper ner ikväll så håll utskik!

Ha en skön vecka!
Pia