torsdag 29 januari 2009

En väska

Denna väskan är gjord i vanlig cardstock och är sparsamt dekorerad. Mallen har jag gjort själv, men är inte helt nöjd. Jag delar gärna med mig av den då jag jobbat lite mer på den.
Väskan framifrån... Vill man kan man fylla den med godis, en fröpåse, ett presentkort, pengar eller kanske en liten present.
// Lena

torsdag 22 januari 2009

Ett kort

Det blev ett kort med text denna gången.
Pappret heter Scarlets letter (Basic Grey). Stämplen är från Inkido.
// Lena

tisdag 20 januari 2009

Dörrskylt

Denna lilla godingen från Magnolia fick hamna på en dörrskylt. Himla roligt att göra! Texten har jag skrivit ut själv på datorn. Lite blommor, QK-hjärta, punchinella, bling fick dekorera skylten. Inget på baksidan. Gäller ju att bjuda in, inte stänga ute..... ;o)

Peace!
/Christina

måndag 19 januari 2009

Mycket kärlek nu!


Ikväll har jag lyckats knåpa ihop två stycken Alla hjärtans dags-kort. Det översta har jag stämplat Magnolia-hjärtan på cardstock i olika färger, blingat lite med rosa och röds rhinestones, Love Post och Helt galen i dig-stämplarna är också från Magnolia.
Det understa kortet - Tilda med hjärtan från Magnolia, urgullig stämpel! Färglagd med Pro Marker, mönstrade papper "Romance" och "BW Sweet talk Sweet Treats" (hoppas jag fått det rätt Pia annars får du ändra mig). Korten finns live i butiken från och med imorgon.
Ses o hörs!
/Christina

Kitchig Valentin

Här har jag verkligen "went overboard" lite. Blev nog lite klatchigt o kitchigt på en o samma gång. Kortet är väldigt färgstarkt och jag ville försöka göra nåt annorlunda med de mönstrade papperna som är från American crafts serie "Romance". Den stora blomman är en Revolution-dies, där jag har stämplat Magnolias kärleksbrev i mitten som jag har fäst ett Magnolia-hjärta i, hjärtborden är Quickutz likaså turtur"duvorna" (med lite god fantasi kanske...). Helt galen i dig-stämpeln är också från Magnolia.

Helt galet från
Christina

söndag 18 januari 2009

**Alla hjärtans-kort**

Jag har haft fullständig idé-torka den sista tiden och det har varit trögt att komma igång efter julledigheten (skrivbordet ser värre ut än nånsin o mannen himlar med ögonen). Nu har jag i alla fall fått några av Magnolias senaste stämplar från Valentin-kollektionen av Pia. Jag har funderat fram o tillbaka i ett par dagar på vad jag skulle kunna göra för något. Är sugen på att lära mig lite nytt om hur man kan vika annorlunda kort. Får väl surfa runt o kolla lite eller höra med Lena, hon är ju en fena på det. Men så länge får ni hålla till godo med det vanliga 15x15 format.
Denna underbart söta lilla valentin-tjej är färglagd med promarker, 14 feb-stämpeln är också Magnolia och det mönstrade pappret är från Pattern papper. Lite QK-hjärtan fick fungera som alla hjärtans-dekoration och vissa av dom har jag embossat med hologram. Det var allt från mig!

Hörs snart igen!
/Christina

fredag 16 januari 2009

Blomförvandling

Tycker du att du inte har blommor hemma som passar det du gör? Du kan lätt ändra utseende eller piffa upp de du har med lite Mists. Här har jag sprayat med gul Mists på vita blommor. Blomman längst ner till vänster har även fått en dusch av Iridescent. (Genomskinlig-glittrig Mists)
Alla dessa blommor är sprayade med Iridescent.
//Lena.

torsdag 15 januari 2009

Nya Magnolia


Pia har fått in lite nya Magnolia-stämplar från Alla hjärtans dags-kollektionen. Helt underbara! Här är ett litet smakprov på vad som finns i butiken. Jag återkommer snart med lite nya kort. Jag har inte gått under jorden, tog bara en paus ;o)
/Christina

onsdag 14 januari 2009

Förnya dina blommor

Har du blommor du inte är riktigt nöjd med, kan du förnya dem genom att stämpla med en textstämpel på dem. Jag har använt mig av en stämpel som finns på JP Hobby - Sonja Aldens text "För att du finns". // Lena

lördag 10 januari 2009

Mera hjärtan...

Fler hjärtan blev det... och lite vingar. Vingarna är Rub-ons från Hambly Screen Prints. Blommorna från You Do och blombradsen från Creative Imaginations. Kanterna är inkade med Chestnut Roan. (Cats Eye) I det lilla kortet som är fastsatt längst upp till höger på kortet har jag skrivit "Små drömmar flyger långt när de är burna av kärlek." Hoppas era (scrap)drömmar flyger långt! // Lena

fredag 9 januari 2009

Julkortside'

För att ni inte ska behöva vänta med att använda alla de fina julsakerna ni nu passar på att handla på JP Hobby, så rekommenderar jag er att gå in och läsa på http://alltidjul.wordpress.com/ .
// Lena

torsdag 8 januari 2009

REA!

50% Rean på massor av varor fortsätter!
Nu får du dessutom alla mönstrade papper för 5:- (ett fåtal undantag),
30% på alla Cuttlebug dies (gäller ej embossing, CuttleKids och maskinen)
och 25% på alla brads.

All rea varar fram till och med den 24/1
VÄLKOMNA!

tisdag 6 januari 2009

Alla hjärtans dag

Ja, jag vet att det är ett tag dit, men det ska börjas i tid... Det är kul att göra lite annat nu efter julkorten, så jag gjorde 2boxar. Mall till dem finns på www.ruthannzaroff.com/mirkwooddesigns . Hjärtan på pyramiden är cuttlebug, liksom namnskylten. Alfabetet är Chopstick från Qk. Man kan antingen ha pyramiden som bordsplacering eller varför inte ge bort det med något litet i till just alla hjärtans dag..?




Denna box är gjord av overheadpapper ;) Pappret får ni leta upp någon annan stans än på JP Hobby eller använda card stock... Jag embossade boxen och lilla märket (fastsatt med brads) ovanpå med hjälp av cuttlebugen. Märket är sprayat (på undersidan) med Mists. Jag gjorde hål i sidorna med en håltång och la i lite badkonfetti. En alla hjärtansdag present!!
Kram på er!! // Lena


Vårkänslor?



Visst kan man väl locka fram en och annan vårkänsla genom att använda de här färgerna på ett kort ?!?! Kanske lite tidigt att "önska sig" vår dock... "Grattis till nya bostaden" får detta kortet heta. Jag har sprayat vitt papper med Memories - Blueberry Shake Mists och målat moln, fönster och dörr med Twinklings. Huset är Qk Revolution Haunted House. Sköldpaddan - lil' stamps. Nyckeln som är sprayad med Memories Mists - Bright Gold är en grungeboard. I blommorna som är från Prima har jag satt halvpärlor.

Materialet finns naturligtvis att köpa på JP Hobby ;)

// Lena

måndag 5 januari 2009

Framkallat fotona från Jul?

Ny när julen är över är det hög tid att framkalla alla foton och kanske uppdatera ditt juliga scrapplager? I butiken i Malmö säljer vi nu ut alla julvaror till halva priset(!)

Kom gärna ner till butiken för fynd till ditt julalbum :o)

/Pia

fredag 2 januari 2009

Nytt år - nya kort...

God fortsättning på det nya (scrap)året!
Nytt år = nya kort... Alfabetena på kortet är Chopstick och Metro (Qk). Vagnen är en Qkrevolution-die som heter baby carriage. Den är sprayad med Mists Bright Gold. Mists är väldigt kul att jobba med...
Grillen är Qk Revolution baby carriage (avskuren). Grillmästaren är gjord av Qk revolution paper doll och chef costumes. Alfabetet är Metro. Ber om ursäkt för den dåliga bilden...


På detta kortet har jag använt Qk revolution baby shoes & pin.
Pyssla på! // Lena