onsdag 19 november 2008

Mer jul......

Tredje gången gillt - har försökt två gånger att lägga in detta inlägget men det har bara förvunnit ut i cyberspace.....Skam den som ger sig!

Hittade dessa underbara papper från Art Blanché på JP i måndags. Ett under egentligen med tanke på hur mycket folk där var. Men det var trevligt. Kom hem med Jolly...fast jag inte skulle ha något. Men men - alla ska trivas!
Här har jag använt mig av tre olika stämplar från Magnolias jul och vinterkollektion. Snötyngda granar, gatlykta och Tilda i dalajacka - allt färglagt med promarker + lite glitterlim. Alfabetet är från Jolly och jag har dekorerat med Qk-snöflingor.


Tilda klär granen och Julgran på träfot är också från Magnolia. Här har jag klippt ut Tilda och satt henne på distanskuddar framför granen. God Jul stämpeln är från Forma, mönstrat papper från Heidi Grace och julgranskulan är från Qk Jolly-paket, utstansad i nåt filaktigt material. Finns hos Pia i butiken.

Denna tomten är ju bara underbar! Precis som tomten ska vara. Enkel att färglägga, promarker. Alfabet är från Jolly och mönstrat papper från Ikido.

Detta kortet blev inte riktigt som jag tänkt mig från början, blir så när det blir liggande på skrivbordet... Liftat från början av Marie Larssons (Maraij) lilla julalbum från förra året men jag gjorde ett julkort istälet. Tomtesäcken är från Magnolia, färglagd med promarker, alfabetet är Aqarius samt lite qk-paket och stjärnor.

Fortsatt trevlig vecka!
/Christina

1 kommentar:

Mia sa...

Vilka fina kort som vanligt! Verkligen inspirerande.