söndag 18 oktober 2009

Julscrapping......:)

Hej,

Ja, nu blev det dags för att scrappa jul igen, alltid ligger vi scrappare före högtiderna och eftersom jag redan tidigare i år scrappat jul så är jag väl framme vid julen 2011 i skrivande stund...

Nåväl, inget ont i det. Det var faktiskt Pia som ville ha några julscrappizar så nu har jag gjort några också. Det blev tre olika ting, ett julkort, en LO och en urtavla som än så länge saknar visare, men de kommer.

1. Enklare än så här blir det inte att göra kort! Svart bazzill viks till kortet. Vitt strukturerat papper och på detta en enkel rosett med band i rips som bara är så snyggt. Pia har flera färger och bredder av detta band i butiken. Tilläggas bör att kortet inte är chalkat så det är ju ett bra nybörjarkort. Alfabetet är Quickutz "Holiday"2. 12x12 LO. Bakgrundspapper från Basic Grey. Snögubbar och julgransgirlang från QK. En LO mest på kul....:)3. Och så var det min scrappade klocka. Urtavlan går bra att tillverka själv av stabil kartong. Urverk hade jag hemma men visare får jag bege mig ut på måndag och handla så att den blir klar. Allt papper är Bazzill och alla figurer kommer från Quickutz. Det var riktigt roligt och fler klockor kommer jag absolut att göra inom kort.

3 kommentarer:

Viddan sa...

Fräckt och fint,Tina!

Anna Hektor sa...

Tina, var får du alla idéer från? Jag är väldigt imponerad!! :-)

ScrapTina sa...

Thank you ladies!!