fredag 3 september 2010

Lika men ändå så olika...


När man inte har alltför gott om tid är det helt ok att köra på samma design tycker jag... Korten blir ju ändå så olika!


Kortbasen är grå Bazzill. Mönstrade papper från Magnolia och October Afternoon. Bandet är från Stampin' Up! och blommorna från Prima. Knappbradsen i blommitten är från Panduro. Alfastickers från Doodlebug och Jenni Bowlin. Kraftpappret bakom namnet har jag kört genom mitt wellpappsverktyg.

Och här är insidan:
Här har jag använt mig av ett mönstrat papper från Basic Grey ur deras Basic-serie. Perfekt att skriva på! Samma mönstrade papper som på framsidan. Magnoliapappret har fått en scallopkant med hjälp av en kanstans från Fiskars. Taben/Fliken är punchad med en punch från Stampin' Up!.


Som ni kan se så är det precis samma layout/design på detta kortet, men jag har använt mig en annan färgskala. De mönstrade papperna är från Prima och namnet är skrivet med alfastickers från Basic Grey's Cappella-serie.

Även insidan är densamma som på det förra kortet:

Nu åker jag till Danmark för att leverera korten personligen! :-) Ha en trevlig helg och passa på att njuta av det härliga höstvädret!

2 kommentarer:

Viddan sa...

Härliga!!

Catarina sa...

Så fina. Ha en skön helg!