lördag 2 januari 2010

Jag längtar efter vår.....:)

Hej,

Som jag tidigare sagt så är det så skönt att slippa scrappa jul och därför är det med glädje jag scrappar vår. Även om det är kallt som synden ute så skiner solen och det gör att det börjar klia i fingrarna på mig för då vill jag börja plantera och så alla mina frön. Därav denna LO....Jag har använt mig av Artemios schablon för att klippa till "blomstercirkeln". Egna fotografier av äppelblom, rödklöver och hibiskus. Alfabet, blommor, fröpåsar, fjärilar,blommor, gräs, fotohörn,trädgårdsredskap, blomsterkrukor och "snygg brud" från Quickutz. Rosenknoppar privata.

Ett stort tack till min man som gärna hjälper mig att komma på text tll mina LO:s och gärna talar om när LO:n är färdigscrappad. Tack Gurra, utan dig skulle jag inte klara av att sluta scrappa!

Kräm // Tina

3 kommentarer:

Viddan sa...

Sluta inte, för tusan =) Du är fenomenal, Tina! Supersnyggt!! Kram, Lena.

ScrapTina sa...

Ånej, jag menar inte att jag ska sluta med scrapping!!!! Aldrig i livet! Jag menade att när jag gör en LO så säger Gurra till när det räcker med dekorationer och annat pynt, annars är det lätt att jag överarbetar för det ringer inte precis någon klocka när jag ska sluta...:)

Kräm Tina

Anna Hektor sa...

Snyggt, Tina! Jag såg tulpaner på Hemköp och det riktigt kliade i fingrarna... Men nej, inte förrän mina amaryllisar är färdigblommade... Kram //Anna