onsdag 4 augusti 2010

Stämplar och Bokstavsstickers!Pia har utförsäljning i den fysiska butiken i Staffanstorp... Varför inte göra som jag och hamstra lite bokstavsstickers? Det jag vill flagga för idag är alla härliga ark med bokstavsstickers, bl.a. dessa från Basic Grey's serie Cappella. Du hittar dem bland de mönstrade papperna nere hörnet (i butiken alltså!). Om jag inte minns fel så tyckte jag att jag såg ett ex kvar av Primas bokstavsstämplar också - de som jag använt att stämpla "grattis" med.

Övrigt material på detta kort är privat, men för er som är nyfikna kan jag berätta att de mönstrade papperna är från October Afternoon och bandet är från Stampin' Up! och inhandlades när jag var i USA nyligen. För er som gillar breda band så har Pia mumsiga, enfärgade, breda grossgrainband i butiken. Det är bara att åka till Staffanstorp och handla. Butiken är öppen dessa dagar:

Onsdagen den 4 augusti - öppet 17-19
Lördagen den 7 augusti - öppet 12-14
Söndagen den 15 august - öppet 16-19
Måndagen den 16 augusti - öppet 16-19
Tisdagen den 17 augusti - öppet 16-19

Och webshopen är naturligtvis öppen dygnet runt, alla dagar!

Hur länge vågar du vänta? ;0)

Kram //Anna

2 kommentarer:

Nicole Brenna sa...

Great card!!!! I really love the ribbon... I was still wondering if you were going to pick a winner for the blog candy or if because the store is closing no more candy.

Zarah sa...

Vill mest bara säga tack för en trevlig (om än kort) pratstund igår! Det är en himla fin butik ni har - och även om jag bara hunnit besöka den en enda gång (bor ju normalt sett ganska långt bort) så kommer jag sakna den. Lycka till i framtiden, dock!
:D