lördag 6 juni 2009

Sista studenkortet för i år?

Halloj,

Jag trodde att jag gjort alla studentkort klara för denna omgång men icke....Jag blev påmind av sonen tidigare ikväll då han undrade om kortet till flickvännen var klart....Japp, det hade jag glömt och imorgon lördag åker vi iväg på en veckas semester. Nåväl, givetvis scrappade jag ihop något och detta blev resultatet. Kortet hamnade lite snett i scannern så jag hoppas ni har överseende...:)
Jag har använt fram- och baksida på papper från My Minds Eye, ett papper med rätt speciell struktur. Studentmössa, hjärtan, löv, note board och papper från Quickutz såklart...:) Härliga glittriga bokstäver i Chipboard . Jag har köpt på mig några färdiga alfabet, av ren lathet men också för att de är snygga. Det är rätt skönt att slippa stansa bokstäver varje gång något ska "skrivas". Hörnen är rundade med hörnstans och "stygnen" är vit Sakurapenna. Allt material hittar ni förstås i butiken.

Imorgon drar jag iväg till Turkiet en vecka för att sola, bada, äta gott, sola, bada, äta, sola......:)
Det blir en vecka för avkoppling men jag ska ha kameran med mig och försöka ta en del bilder som sedan, förhoppningsvis, kan bli några trevliga layouter. Jag är inte mycket till fotograf faktiskt, rätt kass för att vara uppriktig, men jag ska göra mitt bästa...)

På återseende // ScrapTina

1 kommentar:

Linda Horn sa...

Jättesnyggt kort!!!