måndag 22 mars 2010

Flaskkort, bokmärke och presentaskar

Ibland är det svårt att veta vad man ska hitta på när man vill uppmärksamma någon, antingen en med present eller kanske en tackgåva. Jag har gjort lite olika förslag, scrappat med lite spillbitar, stämplar och lekt med min Silhouette.

De här bokmärkena har jag gjort av spillbitar. För det har vi ju en del - spillbitar! Eller hur? Och inte alltid så lätt att hålla reda på dom heller. Gör ett bokmärke vet ja! Eller gör två, gör ett helt lager. Perfekt till den där pocketboken som man ska ge bort!


Ett kort behöver inte ta jättelång tid att göra. Här har jag verkligen tagit den snabba vägen. En fjärilspunch, lite spillbitar och en grattis-stämpel! Kan det bli enklare?


De här presentaskarna har jag skurit ut med min Silhouette. Love love love! Satt i julas och försökte rita upp en sån här ask och det var inte lätt att få den att stämma så ingen blev gladare än jag när jag såg att jag kunde använda "Sillen" istället. Passar perfekt till att stoppa ett presentkort i!


Flask-kortet gjorde jag till en arbetskamrat som tack för att hon ställde upp och lärde oss andra om vinets ädla egenskaper! Med lite spillbitar, en cirkel-punch och lite god fantasi kan man enkelt göra ett sånt här kort!

Tyvärr finns inte denna till beskådning IRL i JPs butik men det kanske räcker att få inspiration här på bloggen?

In vino veritas (i vinet finns sanningen)

/Christina

*************************************************************

Papper: Cardstock, Graphic45, Inkido EnkelWell, spillbitar

Dekorationer: Qk-champagneflaska, pearlmaker, chalk, stickles, Adornit Tiny Alphabet, blommor och Martha Stewart´s fjärilspunch

Stämpel: Reprint, Bildmålarna, Foamstämpel "Dammfångare"

1 kommentar:

Anna Hektor sa...

Så snyggt och enkelt, Christina! Stilrent... gillar speciellt fjärilskortet. ;0)