måndag 28 juni 2010

Bingo o biljetter

Det blir ett kort inlägg från mig idag - semestern har börjat o solen skiner. Gäller att passa på ;o)

Jag gjorde en insats igår för mitt sommar-scrappande och städade i min hörna där hemma. Jag hittade massa fina spillbitar jag har använt till den här layouten, därför kommer jag inte att länka till vilka papper jag har använt, bara bakgrundspappret från Basic Grey. Jag har använt mig av lite olika Qk-dies som dekorationer, samt lite biljetter och en bingobricka från Jenni Bowlin och stickers-alfabet. Det står egentligen buss på engelska på bingobrickan men jag valde att använda ordet på svenska istället. Bus alltså ;o)

Dagens tips blir flera olika tips. Istället för att enbart använda mig av Scotch lim så har jag börjat använda Tape Runner. Så kanon ibland - det kleggar inte igen och kladdar inte. Enkelt på foto bland annat. Det går även att köpa refill till den. Tack för tipset Anna!


Och när vi ändå är inne på den klistriga avdelningen vill jag slå ett slag för den här fantastiska tejpen. Lite dyr kan tyckas men sååå bra!! Den är oumbärliga när du ska föra över långa utstansade ord eller dekorationer till Din layout. Avtagbar och lämnar inga märken.


Sista tipset - är ni sugna på ytterligare en bloggcandy? Kika in till mig!

Ha det bra i sommarvärmen!

1 kommentar:

JaneD sa...

Vilken härligt "busig" LO!