onsdag 9 juni 2010

Rosetter, rosetter, rosetter...

Hej och välkomna till en härlig onsdag! :-)

Det jag tänkte vi skulle fokusera på idag är hur man knyter en snygg rosett... Jag vet att många av er kämpar med att få det snyggt och rakt och därför tänkte jag dela med mig av den metod jag oftast använder!


Jag har gjort två kort med i stort sett likadan layout - har bara ändrat på materialet och färgerna!

Papperna på detta första är från Letterbox och Frejas (Annette Philip). Jag har använt en hel del punchar... cirkelpunchar från Easy Punch, samt fjärilspunch och kantstans från Martha Stewart. Bokstavsstickers från Basic Grey: Max and Whiskers. Ett vanligt sidenband i mörkt brun.

När jag skulle göra nästa kort dök jag långt ner i gömmorna och hittade ett gammalt papper från Basic Grey som jag bara älskar. Jag tror att det finns några ex kvar i butiken i Staffanstorp...! Så skynda skynda...


Den metod jag använder mig av för att knyta rosetter är den som funkar bäst för mig - därmed inte sagt att det är den bästa eller att den ger snyggast resultat... Hursomhelst vill jag gärna dela med mig av den - så varsågoda! :-)

1 kommentar:

Elly sa...

Vilken bra video! Jag får aldrig rätt på rosetter, så jag skippar det - men jag tycker det är supersött! Ska testa nästa gång :D