torsdag 3 juni 2010

Gäst-DT

Vill härmed tacka Helen/Hegu för en riktigt inpirerande månad. Helen har öppnat mina ögon för alternativa dekorationer, så bokmärke, gamla sångböcker mm har kommit fram igen.
TACK Helen!
Givetvis ska vi i juni månad få ny inspiration och JENNIE vann ju en av vår-rusets utmaningar där vinsten var en gäst-dt plats och detta är vi så glada för. VÄLKOMMEN JENNIE! som här nedan ger sin egna presentation..........


Gillat papper har jag alltid gjort. Så till den grad att jag efter en kvällskurs i att göra eget papper (med egna vattenmärken) såg till att skaffa mig utrustning för att göra på egen hand. Det är minst sagt ett heldagsprojekt när jag ger mig på det, slabbigt, roligt och spännande att försiktigt lyfta fram ark för ark och förväntansfullt syna resultatet.

Men när småbarnslivet sätter stopp för alltför intensiva och tidskrävande pyssel fanns räddningen nära: Mina första stämplar fick jag tag på hösten 2002, vallfärdade till ett ställe i Lund som var en
kombinerad ramaffär och stämpelställe, på den tiden det enda stället i Malmötrakten jag kände till. Och efter att ha hållit emot scrapbookingen ett tag, lyckades Petra till slut dra med mig till en mässa i Helsingborg våren 2006 och sedan dess är jag fast, både i klister och i pysselträsk!

Jag gillar att testa nya tekniker och inspireras som bäst av olika bloggar och gärna tutorials. Gillar greppet med film, det är extra skoj att kolla på.

Jag är tacksam och glad över förtroendet att få visa upp vad jag gjort här i JP bloggen och hoppas att jag kan inspirera någon av er att testa nåt ni kanske inte gjort förut!

... och jag inser att jag borde putsat spegeln innan jag plåtade mig där;)

/Jennie

http://pappersverk.blogspot.com/

4 kommentarer:

Chris_P sa...

Välkommen Jennie!!

Anna Hektor sa...

Välkommen Jennie! Ska bli så kul att se vad du kan knåpa ihop!

Catarina sa...

Hej Jennie! Välkommen:)

pysselpetra sa...

Välkommen i gänget Jennie - kan knappt vänta tills vi får se din första skapelse!!!