måndag 12 juli 2010

En glimt av framtiden?

JO - det är jag!
Lite roligt och ovanligt foto! En kompis tog bilden på midsommarafton, mixtrade lite med sin i-phone och rätt som det var hade han gjort mig äldre och ganska mycket mer lik min mamma. Känns tryggt...;o)
Jag har sprayat en vit cardstock med chalk-mist, Cotton Candy och Peacock. Jag är fortfarande rätt ny i det här med spraymist och har kanske sprayat lite för försiktigt. Det blir i alla fall en kul och snygg effekt!
Spillbitar från Maja Design och Graphic45, snygga snygga papper! Frågetecknet har jag tryckt ut i svart vinyl med min Silhouette, jag använde även vinyl till "Framtiden". Lite utspridda stänk med pearlmaker, lite blommor o blad och sen var layouten färdig!


Tyvärr är den svarta vinylen slut, men Pia har fortfarande kvar i andra härliga färger. Själv funderar jag på att investera i den här. Vinylen går ju även att använda i Revolution och jag skulle tro även i tången, har dock inte testat än. Det som är bra med att stansa ut sina bokstäver i vinyl är att dom är självhäftande och så kan man flytta dom som man vill.

/Christina

2 kommentarer:

pysselpetra sa...

Christina du är så rolig!
Har svårt att se dig i sån frisyr i framtiden, men man vet aldrig.
Härligt mistig layout

Linda sa...

Så himla roligt foto!!!!