söndag 28 februari 2010

Mini-mist flaskor och Twinklings

Då ska vi se om jag kan ge mig på det här med tips o trix! Känner att jag inte behärskar beskrivningstekniken så bra men ni kanske ändå förstår när jag väl är färdig ;o).
Pia har i alla fall fått in Twinklings i butiken. För er som inte vet vad Twinklings är - det är vattenfärger med glitter. Det blir en skimrande och glittrig effekt när man målar. Jag har än så länge bara testat färgerna på lite blommor som jag tyckte behövde piggas upp. Here goes!

Jag blötte upp färgen med vatten och en pensel som jag sen doppade i min vattenfyllda Mini-mist flaska. Efter det var det bara till att spraya blommorna lite tills önskat resultat uppnåddes. Spraya gärna på ett papper eller i en kartong.


Färdiga blommor
Jag var ju tvungen att testa en annan färg med. Twinklings finns i en rad olika fina färger och du hittar dom flesta i JPs butik, aningen i butiken IRL eller på webben.
För er då som inte har någon mini-mist flaska eller någon annan sprayflaska så går det lika bra att måla. Det enda som behövs då är lite vatten och en pensel. Detta var de första blommorna jag testade på så jag provade att måla den ena och spraya den andra.

Antingen
Eller
Jag gillade mest att spraya, det var enkelt o snabbt + så tyckte jag nog det blev snyggast. Det tar förstås en stund innan blomman har torkat men det kan man lösa genom att blåsa försiktigt till exempel med sin embossingfön.

Exempel på färdigt resultat:

Det syns inte jättemycket här på fotona men lite kan man ana att blomman/blommorna skimrar. Vill ni se hur korten ser ut i sin helhet? Då får ni kika in här imorgon.
Ha en underbar söndag och ladda nu för VårRuset ordentligt. Ni vet - äta pasta, sova, värma upp osv. Nästan som OS!
/Christina

1 kommentar:

Caroline sa...

Du kommer kosta mig pengar Christina!!!! Så fräckt det blev! Måste ha nu jue *suck*