lördag 17 april 2010

Kakformar och ramar att altra.


Jag hittade fina kakformar i en affär för några dagar sedan och kunde inte låta bli att köpa tre stycken. Altrade dem med blommor, bling och olika sorters band. Ett par stämplar fick också vara med.


I denna kakform använde jag mig av ett mönsterpapper i botten som jag la en tråd av pärlfloss runt. Jag stämplade med text och satte dit lite blingstenar. En vit blomma passade bra och så ett par skelettlöv till det.

Jag hittade en fin chipboardram i mina gömmor och den passade jag på att altra. Nu kan jag ha den framme och njuta av den. Material för denna är ett papper från MakingMemories Serie Flutter. På detta har jag stämplat med en skumstämpel och vit akrylfärg. Ett himmelsblått band, några glänsande blommor även de ur Flutterserien, vit hjärtpins från Inkido och "photo turns" från YouDo. Sedan har jag använt mig av en blå penna för texten och markeringarna runt blomstämplen. Blomman har jag gjort genom att sätta samman flera vita blommor med en brad. Blomman har jag sedan sprayat med vatten och knycklat ihop blad för blad vecklat ut dem igen och låtit allt torka.

/Catarina

2 kommentarer:

Hegu sa...

Vad smart med kakformarna! Jag har några sådana i min kökslåda...jag ska nog härma dig!:)

pysselpetra sa...

Kakformarna är sååå snygga - vilken bra idé!!!