torsdag 29 april 2010

Ny Gäst-DT

I dag tackar vi Milo för hennes fantastiska alster som hon gjort och hoppas hon vill återkomma som gäst-DT i framtiden. TACK MILO!!!
Samtidigt vill jag välkomna nästa gäst-DT som ska visa sina alster nu i maj. Välkommen Helen!
Helen kommer att blogga på söndagar och det ser vi fram emot. Nedan en liten presentation av Helen själv :)Jag heter Helen och kallas för Hegu i scrapvärlden. Jag är en glad tjej på 39 år som bor med man och två döttrar i ett kedjehus i Sollentuna, norr om Stockholm. Just nu är jag föräldraledig och hemma med min lilla tjej som är 9 månader. Jag har varit kortmakare i snart 4 år och började scrappa i januari 2007. Jag älskar allt som har med scrap och kortmakeri att göra. Det får mig att må bra! Jag älskar utmaningar och att få klura lite på uppgifter. Jag har sedan jag började scrappa i stort sett slutat att titta på tv. Jag sitter hellre en stund varje kväll i mitt pysselrum! Scrapbooking och kortmakeri är den roligaste hobbyn jag har haft. Jag har även blivit intresserad av fotografering, ett intresse som jag delar med min man. Det finns så mycket nytt att lära och pröva på hela tiden. Jag gillar att testa olika stilar och tekniker. Jag älskar att vara kreativ!

Ja, det var lite om mig! Vill du lästa mer om mig och min familj eller ta en titt på vad jag gör så besök gärna min blogg …
http://helenskreativarum.blogspot.com/

3 kommentarer:

Chris_P sa...

Jätte välkommen!!!

Anna Hektor sa...

Välkommen Helen!! Det ska bli jättekul att se dina alster - hoppas det blir många kort ;0) *hihi*

Catarina sa...

Hej Hej och välkommen som DT!