tisdag 25 maj 2010

Basic Greys Basic-serie

Basic Grey har kommit ut med en ny serie papper som kallas BASIC. Basic i sin tur består av 3 underserier som heter Kraft (brunaktig), Manila (beige mot gul) och White (grå/beige). De är alla alldeles underbara och mycket användbara, man skulle kunna ha varenda ett som bas istället för cardstock eller kombinera dem med Bazzill Basics KRAFT papper som jag gjort på min översta layout. Till dem finns även bokstavsstickers, stämplar, labelstickers och papperspaket. Du hittar dem alla under Nyheter/åter i lager - v19 Basic Grey.

På den här layouten (skapad efter JP Skissen ) valde jag ett papper med matematiska figurer och formler eftersom fotot visar en av världens älsta väl bevarade aqueducter. Även filtboarden med sin bågform passade till fotot. Inte svårt att känna historiens vingslag.


Allt material JP Hobby:
Papper: Bazzill Basics Kraft , Basic Grey Basic
Bokstavsstickers: Basic Grey , Adornit, QKvinyl utskuren med Silhouette (Segovia 2009)
Dekorationer: Skelettblad, Basic Grey stickers, Filtboardstickers från Prima Voila
Övrigt: vingar utskurna i Vinyl (design Jennie), Chalk, edge scraper

Nästa layout är en enkel layout med fotot i fokus. De här papperna är verkligen så vackra att man kan kosta på sig en enkel och stilren layout med mycket "white space".


Allt material utom Gesso från JP Hobby:
Bokstavsstickers: Basic Grey
Övrigt: Pappersfil, vit penna, svart penna, röd penna, crackle accents, Gesso
Lita på att det kommer fler layouter med Basic Grey Basic-serie - en serie som kommer att vara en favorit länge - både från mig och de andra DT-medlemmarna.

1 kommentar:

Linda sa...

Vilkar sköna LO! Så stillsamma och rofyllda...