söndag 23 maj 2010

BoBunny - a gift of love

Oj, vad veckorna går fort...det är redan söndag igen! Denna vecka har jag dekorerat en ram som jag fick av min kära mor för några år sedan. Den har legat undangömd i ett skåp i väntan på en bra idé...som nu äntligen kom!:) Jag älskar de färgglada papprena a gift of love från BoBunny och ville göra något alster med dem som jag alltid kan ha framme. Det blev denna tavla...

Det blev en liten kärleksförklaring till mina två döttrar och lyckan över att få vara mamma.


Jag tog bort glaset på ramen så att jag skulle få plats med lite tjockare dekorationer. Detta blinghjärta är sååå fint! Stämplarna som jag använt kommer från min privata samling av stämplar.


Det behövs inte så mycket...några fina papper och små dekorationer...Kortet har min man tagit förra sommaren några dagar efter att jag precis hade blivit tvåbarnsmamma. Älskar detta foto för det är så mycket känslor inblandade...


Allt material kommer från JP Hobby förutom stämplarna och snöret som tavlan är uppsatt med.

Nästa söndag blir min sista bloggsöndag här i bloggen och då ska jag visa ett minialbum som jag har gjort av dessa papper från BoBunny.

Välkomna tillbaka då!

/ Helen♥

4 kommentarer:

Chris_P sa...

Superfint Helen och en jättetrevlig idé!!!

pysselpetra sa...

En sån härlig tavla - många detaljer att tita på men ändå en harmonisk enhet.
Skojig bild och speciellt snyggt att du förstäkt den stora flickans lutande pose med att låta henne "titta fram" bakom en board.

Linda sa...

Sitter här med tårar i ögonen!!!

Vilket vackert foto och en sån skön tavla att alltid ha framme!

SÅÅÅÅÅ FIN!!!

Anna Hektor sa...

Wow! Jättefin - verkligen! :-)