fredag 28 maj 2010

Mors dag!

Ni har väl inte glömt att det är Mors dag på söndag? ;-)

Jag har funderat ett tag på att fixa till en söndrig termosmugg. Nu fick jag chansen att göra en annorlunda present till min älskade mamma...

Här är resultatet:


Här är hur jag gjorde:
Här är mim söndriga mugg. Jag har inte kunnat dela på alla delarna till muggen, så jag har scrappat på utsidan av muggen.

Efter detta tog jag ett kopieringspapper och ritade av muggen. Jag ritade sedan av mallen på ett scrap-papper. Efter detta dekorerade jag allt!Jag klistrade sedan på mitt dekorerade papper på muggens utsida med en limpistol. Jag satte en extra sträng med limpistolen längs kanterna på pappert. Detta gjorde jag för att försegla pappert till muggen lite extra.

Jag lackade sedan hela muggen med ett hobbylack som ska hålla mot smuts och liknande. Givetvis kan man inte tvätta muggen, men att skölja av den inuti och torka utsidan med lätt fuktad trasa ska funka!

Materiallista: termomugg, papper och scalloped-cirkel från MakingMemories (Vine Flutter). Fjäril från Martha Stewart. Titel mamma med QK "Chick-a-dee" samt AdornIt mini alphabet. Hobbylack och chalks till bokstäverna.

2 kommentarer:

Anna Hektor sa...

Vad bra det blev till slut Linda! Och vad kul att det funkade (eller ja, nästan i alla fall... ) :-D

Chris_P sa...

Rolig idé! Din mamma kommer bli jätteglad :-)