söndag 2 maj 2010

Blåsippan

Denna månad är det min tur att få vara gästdesigner här hos JP hobby. Jag känner mig så glad och tacksam över att ha fått detta förtroende av Pia och designteamet! Tack så jättemycket!!!

Jag fick hem ett helt underbart paket med massor av fina saker att skapa av. Bland annat dessa underbara papper från Maja Design som jag har använt till denna layout.

Visst är det härligt att våren äntligen har kommit! På min promenad förra helgen fann jag dessa blå skönheter. Det är något speciellt med blåsippor!!

Tagsen var beiga från början men jag färgade in dem med en brun Distress Ink dyna. Likaså blomman och bladen. De var vita från början men de färgade jag också in med Distress Ink i blått och grönt. Blomman fick också lite Mist på sig för att glänsa lite.

Bilden med blåsippeflickan har jag scannat in från en gammal sångbok jag hade som barn. Den scannade bilden klippte jag ut och klistrade fast på layouten.

I metallskylten klistrade jag ett litet hjärta...mer än så behövs inte tycker jag.

Allt material kommer från JP Hobby förutom de små vita bokstäverna och den gula bradsen som jag hittade här hemma i en låda.

Välkomna tillbaka nästa söndag för att se vad mer jag har skapat!

/ Helen♥

3 kommentarer:

pysselpetra sa...

En sån fin layout! Det lilla hjärtat i metallskylten är genialt!
Ser fram emot vad mer du kommer att visa!

sari sa...

Verkligen vacker & välarbetad lo!! Älskar blåsipporna med..=) Väntar med spänning tills nästa söndag! =)

Anna Hektor sa...

Så härlig!!! Här i skåne är ju blåsippan fridlyst... men vi har massor av vitsippor!!! :-) Jag känner igen bilden från sångboken, undrar om inte jag också hade en sån... kul idé!!!