måndag 10 maj 2010

En dag på lekplatsen

En härlig och solig dag i april så passade jag och Max lilla Elin och vi gick så klart på lekplats. Det blev en hel del fina foto och vad passar bättre då än att scrappa dom i SassaFrass?Pia har fått in en hel del nya fina papper från American Craft och jag fastnade för "Picking Pansies" och "Humble Honey". Den "oranga" bakgrunden är baksidan på Humle Honey och sen tyckte jag det passade fint med det småhjärtade pappret till fotot.
Max och Elin gungade och Elin skrek "Killá bage" = killar i magen! Klart det "killa bage" när man bara är 2 år :o)
Jag har använt mig av QK stjärnor och av Martha Stewarts fjärilspunch. Knapparna är från MMs Flutter-serien som kom tidigare i år.Sist men inte minst så blir det en layout från en utflykt som jag gjorde till Ven förra året. Skissen hittade jag på Veckans skiss, enkel och stilren. Jag har bara använt mig av en baksida till ett Basic Grey och sen har jag stämplat med en foamstämpel, jag har använt mig av en fluid chalk som stämpeldyna. Snyggt och effektfullt.


Dagens tips: Om man vill ha en scallopkant på pappret, men inte har någon Qk-bård eller annan kantpunch, kan man köpa en hörnrundare. Dels kan man runda hörnen på tex foto med den och dels kan man ta av "ringen" och då kan man puncha ut en scallopkant, se tidigare tips från Caroline. Finns att köpa i olika storlekar. Tro mig - ni kommer inte ångra er!


Ha en härlig vecka!
/Christina

2 kommentarer:

Linda sa...

SÅÅÅÅÅ MYCKET FINT!!!!

Therese F sa...

Fin fina papper och layouter!!!!!